BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

En rapport!

Av Ulrika - 14 februari 2009 16:09

  Vilka fina dagar vi haft sista veckan.

Lite väl kalla nätter kanske men helt underbara dagar med några minusgrader.

Mycket snö har vi och jag tycker om vintern när den är så här.....inte slasket.

Digger drar pulka på promenaderna mitt på dagen när jag kommer hem från jobbet.

Något han gillar jätte mycket.

Har varje dag gått på sjön för där kommer inga bilar och dom kan springa runt och busa med varandra.

Men i onsdags var det tur att inte Mercan hamnade i vattnet....

Han sprang runt och plötsligt sjönk han ner en bit och där var det tydligen en källa.

Så det var ingen is där...

Men som tur var så var det inte så djupt men han blev blöt om benen & tassarna.

Så det blev att skynda hem inte kul för all snö fastnade ännu mer när han var blöt om benen.

Så där går vi inte mer.

I morse åkte vi för att träffa Agneta & Razzel för träning igen.

Det var -17 hemma när jag åkte men vet att det brukar vara varmare i Västerås.

Och det var nog -8 när vi kom dit men strålande solsken en SUPER fin vinterdag!

Det blev på en JÄTTE stor parkering då det inte är plogat på klubben.

Det var helt super för det var massa störning.

Folk som passerade med och utan hundar, skidåkare och fotbollskillar som sprang förbi.

Och dom tyckte Mercan inte behövde springa just där och skällde.

Razzel började springa runt och undrade vad det var??

För han tyckte inte dom var konstiga alls och fattade nog inte vad Mercan skällde på.

Jag är jätte nöjd med träningen i dag.

Efter vi tränat tog vi en promenad i det vackra vädret med killarna som funkar SUPER ihop.

Massa hund prat förstås under promenaden.

Tack Agneta & Razzel för en trevlig och givande dag!!

Så här söt var Razzel när han låg i bilen och vi fikade!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se