BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Lyckad träff!

Av Ulrika - 21 maj 2009 22:09


En lyckad briard träff i dag förutom regnskuren som kom när vi var ute på promenaden.

11st briarder var det och det ver jätte roligt att det blev så pass många som kom.

Så nu planeras det för nästa träff.

Jag hade både Mercan och Wille med mej.

Jag tror Wille tyckte det var roligt att han fick följa med för engångs skull.

Mercan blev glad över att träffa Dakar.


Här busar dom!!

När vi kom hem blev det grillning och ett besök hos min mamma för att titta på valparna

I morgon blir det ett besök till läkaren i Västerås och utställnings träning på eftermiddagen

Då Karin och Dakar också kommer hit.

Så det harvarit en mycket bra dag men man är lite sliten.


En bild från när vi fikar!

Ett STORT TACK till alla som kom i dag!


Och i morgon fyller min ÄLSKLINGS kille 1-år!GRATTIS MERCAN!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se