BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Midsommarafton!

Av Ulrika - 19 juni 2009 09:40

Det är midsommarafton och regnet det öser ner.

Kent har åkt för att jobba ett par timmar och Linus sover fortfarande.

Digger och Wille har också gått och lagt sej igen men inte Mercan.

Han håller på att döda ett lejon som han fick igår.

Det är väl bara dra på sej regnkläderna och ut och gå en sväng med dom.

Eller om jag åker till skogen och dom får springa en sväng.

Det tråkiga är att det fastnar så mycket i pälsarna....på dom som har päls vill säga.

Diggers fastnar det inte heller lika mycket i som Mercans men å andra sidan har Mercan mer päls.

Och framför allt mer ull.

 Nu hoppas vi vädret blir bättre resten av helgen.

Jag har massa saker jag vill prova med hundarna och det går väl i regnet också.

Men är roligare om det är uppehåll.

Sen vill jag spåra.....

Tror att även Digger vill ut och spåra lite.

Linus vill ju gärna ut och tävla med honom igen men dom är inte riktigt klara med lydnaden.

Och våren har varit full med massa annat för Linus men nu är dom på gång igen.

Så får vi se om dom kommer ut och testar på lägre till hösten.

Jag går också och funderar på om jag ska testa tävla Mercan.

Det är ju den där apporteringen som inte funkar till 100 ännu.

Men vi tränar på och det blir bättre men det tar tid.

Och att träna på massa platsläggningar för min del.....

Där är det jag som avskyr det momentet.

Sen ärr det det om man ska testa 1:an eller appellen först??

Ja, där har jag något att fundera på.

Inför appellen behöver vi träna budföringen med nya människor också.

Så vi har massa saker att träna på.

 
ANNONS
 
susann och buddahpojkarna

susann och buddahpojkarna

19 juni 2009 10:05

vad du än bestämmer dig för att fixa så gör ni det! Trevlig midsommar trots ösregn:) Pöss

http://www.briardliv.se

 
Karin

Karin

19 juni 2009 12:23

Ha en bra midsommar trots att det regnar
Och Dakar skickar många blöta pussar till sin älskling Mercis

Kramar I massor Karin

http://www.briardbandit.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se