BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Midsommardagen!

Av Ulrika - 20 juni 2009 19:34

En riktigt bra dag i dag har det varit.

Bra väder och massa saker gjorda som jag dragit på.

Hunnit med att träna Mercan har jag också gjort.

Fler gånger dessutom...kört flera gånger men kortare pass.

Bara för att inte köra allt på en gång.

Hade tänkt spåra....men Wille och Digger fick bli rena istället.

Vad vi ska göra imorgon har vi inte bestämt riktigt.

Hoppas på lika fint väder gör vi ju förstås.

En cykel vända för Wille ska det nog bli men om det blir jag eller Linus som får göra det återstår att se.

I veckan som kommer fyller Olivia 1-år.

Så då måste vi dit och kalasa.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se