BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Vi har storm!

Av Ulrika - 22 september 2009 21:48

 Ja vi har nästan storm utanför.

Hoppas på skapligt väder tills imorgon då jag är ledig och ska till Köping.

Där jag ska träffa Jeanette och Valter.

Vi har länge pratat om att träffas men tiden har inte räckt till eller passat båda två.

Men nu ska det ÄNTLIGEN bli av.

Vi har tänkt att träna hund tillsammans

Och en massa hundprat är jag säker på att det blir.


Annars har jag jobbat 14-18,15 igår och 11-18,15 i dag.

Fördelen med att börja två igår var att jag hann träna lite hund och bada Digger och Wille.

Mercan fick ju sitt bad i söndags så nu luktar alla killar SÅ gott.

Mercan har jag även hunnit borstat igenom ordentligt inför helgen.

Och han har en del underull som släpper...Så nu är han SÅ FIN.

Har fått besked idag om att jag troligen får förlängt på jobbet också.

Så livet känns otroligt lätt och roligt för tillfället.


Och det är bara lite mer en vecka kvar tills jag ska till Libeth och träna hund.

Något som ska bli JÄTTE roligt.

Lite nya planer inför hösten har jag bestämt också.

Återkommer när det är spikat om vad....


 
ANNONS
 
Susann

Susann

22 september 2009 22:44

Spännande med nya planer!!! Lööööve You och hälsa Jenaette!! Kram

http://www.briardliv.se

 
karin

karin

23 september 2009 10:36

Vad härligt det låter för dig!
Du är värd allt!!

Kramar Karin

http://www.briardbandit.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se