BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Tjoho!

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:11

 Så känns allt just nu med träningen.

Jag tror jag har tagit åt mej av tips och vågat tro på det jag gör som gjort att det funkar bättre.

Var iväg till Västerås för att få lite hjälp av Janne & Pelle med Digger.

Och bara genom att jag är annorlunda i mitt kroppsspråk och mer tydlig med vad jag menar.

Så funkade det JÄTTE bra.

Det finns inget som betyder så mycket som att ha bra folk som hjälper och stöttar en med hundträningen.

Agneta är också en sån person som betytt massor för mej och min utveckling när det gäller hunderiet.

Är OTROLIGT TACKSAM alla som finns där när man behöver prata eller ha hjälp.

Eller få tips om hur man kan göra det på ett annat sätt när man kört fast

TACK ALLA !


Mercans apporterings bekymmer verkar ha släppt.

Lika där om jag bara beter mej rätt är tydlig så funkar det ganska bra det mesta känns det som.

Digger körde jag igenom 1:ans moment med och är nöjd med det mesta utom läggande.

Segt, segare, segast var det.

Han var fruktansvärt trött efter att fått tränat på att vara bland andra hundar.

Har ju tre mål med min träning och det känns som i alla fall två är snart i hamn.


Några flera planer för nästa år har kommit upp till diskussion

Frankrike är bestämt om inget oförutsett händer.

Sen har jag fått ett intressant erbjudande av Lisbeth.

Måste nog köpa mej en ny telefon för varje gång jag pratar med henne (Lisbeth) så tar batteriet slut.

Är ju ledig i morgon med så då ska jag och hundarna åka till Fagersta för att träna.

Ska även försöka hinna få färdigt den nya hemsidan.

 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

27 oktober 2009 17:39

Låter som du har en härlig tid framför dig!! :)
Några tips på fria följet?? Skulle jag behöva för vi har kört fast jag och Minna :( Vilket resulterar i att träningen är trååååkig... Och så vill jag inte ha dé.

Kram Camilla

http://hem.passagen.se/viljabriard

 
Jeanette  & Valter

Jeanette & Valter

29 oktober 2009 20:02

Härligt med härliga framgångar på härliga Briard killar! Härligt jobbat matte // Kram Jeanette & Valter

http://www.valterbriard.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se