BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Nytt besök i lördags på Strömsholm!

Av Ulrika - 25 januari 2010 20:17

 Ja, i lördags var det dags igen för att direkt efter jobbet hoppa in i bilen och åka till Strömsholm.

Denna gången var det med Mercan som fått ett hål och en reva på 10cm i vänster örat.

Blev till att söva honom för att sy ihop det.


Fast man hade nog kunnat vänta sej att det skulle hända något för jag fick ett så glädjande besked i fredags.

Att jag fått jobb i Västerås på granngården och börjar där på måndag.

Så man ska inte vara glad för länge.


Men man märker inget på honom nu mer än att han är lite lugnare.

Vilket man inte är så bortskämd med...


Digger mår JÄTTE bra och det märks inget alls på honom vilket är skönt.


Det blev Linus som var med honom på rehab i lördags eftersom jag fick åka till Strömsholm.

Så nu hoppas jag slippa fler veterinär besök med mina killar på länge.


Annars är det sista veckan på jobbet och det känns JÄTTE tråkigt för jag tycker verkligen om jobbet och mina arbetskamrater.

Men har jag tur så blir det mer jobb där längre fram.


Så jag är ledig fredag, lördag & söndag innan jag börjar i Västerås.


Sen har Katarina med Tage & Doris gjort en sida åt Västmanlands distriktet i briardklubben gå gärna in och titta.


www.vasmanlandsbriarder.se 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se