BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

Härlig dag!

Av Ulrika - 10 februari 2010 06:57

  Ja, gårdagen var en härlig dag.

Lagom värme saknade solen men annars en perfekt dag.

Tog en lång promenad med grabbarna.

Tränade lydnad med dom två svarta.

Mercan var så duktig och allt blev som jag ville.

Det är min kille det!!!

Digger var väldigt ofokuserad till en början men jag är nöjd med slutet.

Ska boka en tid till kiropraktorn åt Digger för han är inte helt 100 enligt mej.

Men efter tå amputationen verkar han helt okej men sen får man inte glömma att han är en briard så dom visar ju inte om dom har ont.

   

Wille & Digger!


Själv var jag till läkaren igår då jag fått utslag.

Och dom misstänker borelia....så nu får man bara vänta på svaret.

Ska få en utbildning via telefon idag på jobbet ang. hundfoder.

Något jag tycker är JÄTTE intressant.

Det blir om rasfoder.

Och imorgon är jag ledig igen.

Då blir det hundträning igen.

Fått en tråkig förkylning så snoret rinner och somnade igår vid TV:n klockan åtta.

Vet inte att det hänt tidigare men känner mej pigg nu.


 
ANNONS
 
Bitte

Bitte

11 februari 2010 11:02

Hej! Från FaceBook och hit. Och så upptäcker jag att en av dina grabbar kommer från Wodlooks. Så då är vi ju nästan släkt då: min briard Trésor de Brie Cirque du Soleil har Woodlooks Yippie Yap som pappa. Hon är fawnfärgad och en strålande duktig vovve som tävlar elitklass lydnad och är uppflyttad i lägre klass rapport.
Just nu är vi lätt frustrerade: det är så mycket snö att det är svårt att hitta någonstans att träna ordentligt; var tränar du?
Jag kommer att titta in till dig ibland och du är välkommen att titta in på min blogg om och när du har lust!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se