BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Hinner inte med!

Av Ulrika - 15 februari 2010 19:26

 Tiden räcker inte till och jag hinner inte riktigt med det jag vill just nu.

En helt underbar dag i går solen värmde och det var en riktigt skön förmiddag ute med grabbarna.

Min fina pojke Mercan!


Körde igenom Mercan igår och det var en sån härlig känsla allt bara funkade till och med apporteringen var SUPER.

Det har kanske släppt för han var helt kanon i genom i alla moment.

Och det är länge sen jag körde alla moment  som på tävling....


I dag har det jobbats och kvälls maten intagen.

Så nu ska jag sätta ner röven och kamma Mercan.

Sen blir det nog inte så mycket mer av denna måndag.


Mycket att fundera på har jag också just nu för jag vill ju gå en kurs i vår.

Men vet inte om jag kommer ha tid och orka nu när jag jobbar mer.

Men det är ju ett vick och jag vet ju bara att jag har jobb till 23 maj.

Så jag har massa funderingar.

Trivs med mitt jobb men skulle vilja veta vad jag vill göra när jag blir stor...

Och det verkar som  jag kommit fram till att jag vill jobba men hundar på något sätt.

Gärna hundfoder kan jag också tänka mej.

Något jag tycker är JÄTTE intressant ju mer man lär sej.

Så en bit på vägen har jag kommit med vad jag vill!!


Och nu vill jag få en tovfri kille så det är bara sätta igång!


  

 
ANNONS
 
susann

susann

15 februari 2010 20:39

Vilka fin kort du tar på hundarna! Kanonfina! Sköt om dig! Kramar!!!!!

http://www.moam.bloggagratis.se

 
Camilla

Camilla

17 februari 2010 15:29

Hej,
Fint du har gjort!! :)
Fodret James Beloved söker säljare :)

http://hem.passagen.se/viljabriard

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se