BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Hoppas det fortsätter så här!

Av Ulrika - 14 mars 2010 17:34

 Ja, jag hoppas att Digger fortsätter att vara så pigg som han varit idag.

Eller jag vill ju förstås att han ska bli som vanligt.

Och lika pigg som han var innan.

Men idag har han varit piggare och mycket gladare.

Något som gör att man hoppas att det fixar sej för honom.


  

Digger!

Han var med på en längre promenad idag och det är ganska längesen han gjorde det.


Annars har det varit hundarna som fått all tid idag av mej.

Borstade, tränade, lång promenad och massa bus.


Tagit en del kort har jag gjort också idag.

Vi har haft super vackert väder.


  

Mercan!


Lördag är det dags för Västmanlandsdistriktet för en träff.

Den förra blev inställd då det var för dåligt väder.

Så nu hoppas vi på att det dyker upp massa briard ägare med hundar då.

Vi träffas kl 11 vid Västerås brukshund-klubb.


Jag har tänk att ta med mej Mercan & Wille.

  

Wille!


Har bara tre dagar att jobba den här veckan och det känns jätte bra.

Väntar fortfarande på svar på mina utslag.

Så det hoppas jag få svar på under veckan som kommer.


Har även bestämt mej för att åka till Ingela i påskhelgen eller efter för att titta på Hilda & Tage valparna.

Skulle vilja ta en helg och åka för att umgås med Lisbeth också.

Vi får väl se hur tiden och om hon vill ha oss på besök Lisbeth förstås.


Hade besök igår av syrran och Olivia.

Jag hade köpt ett par rosa gummistövlar och en fleece dress som också var rosa.

Väldigt uppskattat av Olivia.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se