BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

LYCKAD TRÄFF!

Av Ulrika - 21 mars 2010 17:59

  

TRE "SNYGGA" VÄSTMANLANDS BRUDAR!!

  

Ja, det blev en lyckad träff igår för Västmanlandsdistriktet tycker jag.

Vi blev 7 personer och 9 briarder.

Det började med att innan Ester (Agnetas) valp blev blöt.

Skulle hon fotograferas av Jessica och det var ju inte det enklaste.

Ja, ni vet att få en briardvalp att vara stilla är inte det enklaste.

Men det blev en del fina bilder på den söta tjejen.


  

Ester med sin matte (Agneta)!


Sen bar det iväg på en promenad i slask, snö och lera.

Inget som bekommer en briard att det var både skitigt och snö att pulsa i.

Vi hade ju ett kanon väder och solen värmde till och med.

Och det var en bit man fick pulsa ordentligt och uppförsbacke var det också.

Så jag var glad åt att ha två hundar som kunde dra sin matte uppför.

Sen blev det massa prat på parkeringen innan vi gick upp till stugan för att grilla korv.

Jag som inte är någon korv älskare men när man grillar ute så tycker jag det är jätte gott.

Vi åt och fortsatte att snacka och Ester stod för underhållningen mest hela tiden.

  

Här är det Doris och Ester som busar!


Träffade Lenita och hennes Triton en fawn kille!

  

Triton!


Han gillade skarp att busa med Ester han med.

Det var 4 svarta, 4 fawn och en blå med.

Och jag fick ju inte bilder på alla tyvärr.

men en på söta Valter fick jag också.

   Valter!!


TACK ALLA SOM KOM!


Nu planeras det för fullt för nästa träff.


Idag har det kräk snöat så vi har fått massa ny snö.

Jag som hade hoppats på våren men den kommer väl så småningom får man hoppas.

Torsdag är det dags för Strömsholm igen.

Ska även boka en tid till Stefan Rosen för en genom gång av honom.

Sen har jag gjort allt.

Vill bara veta varför han har protein i urinen och hans hjärta slår så sakta.

Sen är jag övertygad att han har ont någonstans men det tror jag inte hör ihop med det andra.

Och jag har nästan bestämt mej till 75% i alla fall att jag inte åker till Frankrike i år utan väntar till nästa år.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se