BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

Skönt men ändå inte!

Av Ulrika - 25 mars 2010 20:19

 Ja, då har jag troligen fått ett svar på varför Digger inte är pigg.

Ett jobbigt svar så massa tårar har det varit.

Han har JÄTTE ont i i mjukdelarna för lederna var det inte fel på.

Han markerade kraftigt på flera ställen på höger sida.

Fy, jag har så svårt att se dom ha ont.

Och jag har aldrig sett Digger visat sådan smärta som idag.

Så veterinärens plan är att han ska medicineras i 6 veckor.

Därefter ska han på återbesök för att utvärdera hur han reagerar på medicinerna.

  

ÄLSKLING DIGGER!!


Det enda positiva hos veterinären idag var att det var lite mindre protein i urinen.

Men han charmar alla våran Digger.

Och lika glad att få komma till veterinärerna fast han har brotom till bilen när vi kommer ut.

  

"SNYGG DIGGER"


Idag på jobbet blev jag erbjuden en fast tjänst på 75%.

Fick på mej över helgen att fundera.

Men det lutar åt att jag kommer tacka ja.


 
ANNONS
 
Pia Schröder

Pia Schröder

25 mars 2010 21:08

Stackars din vovve och stackars dig....Hur gammal är han, din hund? För "mysko" åkommor kan ju, med lite tur helt enkelt försvinna bara av sig själv....Håller tummarna att det löser sig!

http://www.wesaborg.se

 
susann

susann

25 mars 2010 22:40

Stackars Digger... Du vet att jag tänker på er!!

http://www.briardliv.se

 
Jeanette  & Valter

Jeanette & Valter

26 mars 2010 08:31

Håller full ut med föregående talare! Stackars er!!!! Hoppas verkligen han svarar på medicinerinegen! Hoppas och fortsätter hålla alla tummar och tassar...Bamse Kramar

http://jean66.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva Th

26 mars 2010 15:06

Jag säger bara en sak: Akupunktur!!!!!!!!!! Funkat suveränt på mina vovvar! Fråga mej kan du få namnet till en som är bra i Morgongåva - inte så långt bort väl?

 
Susanne

Susanne

26 mars 2010 18:37

Hejsan vännen!
Jag lider verkligen med dig & förstår att det måste vara skit tufft med denna ovisshet & en hund som inte mår bra.

Tänker på dig!!

Många kramar till dig från oss....

http://woogiebox.cybersite.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se