BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

SÅ SKÖNT!

Av Ulrika - 30 mars 2010 20:34

 Ja, Digger är mycket piggare och framför allt JÄTTE glad.

Och det var länge sen han var.

Nu är det bara hoppas att det håller i sej.


Har tackat ja till en fast tjänst på granngården i Västerås på 75%.


Helgen ägnades åt hundarna....Wille fick sommar frilla.

  

Pigg och överlycklig när han var klar!


Mercan och Wille fick också ett bad.

Mercan borstades igenom och han var SÅ fin.


På fredag åker jag till Ingela för att titta på Hildas valpar.

JÄTTE kul för det är så länge sen jag var hem till Ingela nu.

Plockar upp Susanne i Hagfors också.

Annars ska jag bara vara i påsk njuta av att vara ledig.

Träffa Olivia hade jag tänkt göra förstås.

Moster har införskaffat ett JÄTTE påskägg till prinsessan.


  

Mercan har många speciella sovstilar här är en av dom.

Fast trappen är nog favorit platsen.


Varit ledig idag och det blev städning och handling.

En längre vända för Mercan och Wille.

Digger får ta det lugnt fortfarande.


Passar på att önska alla en

GLAD PÅSK!!


 
ANNONS
 
Siv & Woodlook's guttene

Siv & Woodlook's guttene

31 mars 2010 07:32

Åååå - så glad jeg er på din og Diggers sine vegne :) Nå får vi håpe at det fortsetter sånn...
Ha en skjøn påske ;)

http://eiketun.wordpress.com

 
Ingen bild

Catharina

31 mars 2010 18:00

Skönt att Digger mår bättre. Han är för söt Wille i sin nya frisyr....

 
Jeanette  & Valter

Jeanette & Valter

1 april 2010 07:35

Va skönt att du har fått din glada Digger tillbax! Härligt, lika härligt som Mercans sov stil..haha Jeanette & Valter

http://jean66.bloggagratis.se

 
susann

susann

1 april 2010 10:19

Pussa på valparna från mig oxå:) GLAD PÅSK min vän!!! Kraaaam

http://www.briardliv.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se