BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 4 april 2010

Påskdagen!

Av Ulrika - 4 april 2010 19:44

 Redan påskdagen tiden bara rusar iväg när man är ledig.

I Torsdags fick jag ett jobbigt besked att Digger även fått njurceller i urinen.

Han bara prata lite snabbt med veterinären men har en telefontid på tisdag.

Då jag hoppas få reda på vad det innebär ordentligt.

Han är gladare och lite piggare med smärtlindringen men har ingen ork.


I fredags åkte jag till Torsby för att gosa med valpar och träffa Ingela.

Plockade upp Susanne i Hagfors och Myra fick också hänga på.

Det tror jag Mercan uppskattade att få ha en snygg brud med sej i bilen.


Och såg den jag skulle valt direkt i valplådan om jag skulle ha haft någon.

Fast dom var JÄTTE fina alla valpar utom tre (gillar inte blåa).

Fast dom var söta dom med om jag ska vara riktigt ärlig.

Sen bjöds det på lunch som alltid god mat när man är hos Ingela.

Ja, Lisbeth är också en hejare på mat så man blir bortskämd när man är hos sina uppfödare.

Det dök upp en familj som skulle ha en valp.

En supertrevlig familj var det.


  

En av valparna!


Jag är ju så svag för svarta briarder.

Och det var ju ett gäng som var svarta rättare sagt 8stycken.

  

Här är det en av dom blå som Ingela ställt upp.


Jag och Susanne åkte iväg och släppte ut Mercan och Myra så dom fick rusa av sej.

Det är en tik helt i min smak trots att jag är en hanhunds människa.

Dom hade riktigt roligt och sprang som dårar.

  

Lite respekt hade han för henne!

Men som vanligt försökte han imponera på henne genom att hoppa.

  

Tror inte hon föll för hans blandade små hopp.


Så det var en rolig långfredag för både mej och Mercan.


Annars har påsken varit lugn och skön.

Något jag har behövt känns det som.

Jätte fint väder både i dag och igår.

Så då passade jag på att ta lite bilder på Mercan.

  

En vacker kille har han blivit även om han är grå! 

 
ANNONS
 
Siv & Woodlook's guttene

Siv & Woodlook's guttene

4 april 2010 21:58

Så heldig du har vært som har fått kose med de små Woodlook'ene - det ville gjerne jeg også gjort!!!
Godt at Mercan viser "søster Myra" respekt, det skal "guttene" ha for damene ;)
Som du vet, så tenker vi på både deg og Digger...
Klem til dere alle

http://eiketun.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se