BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Älskade Wille!

Av Ulrika - 6 april 2010 09:13

    

Ja, då var det Willes tur att inte må bra.

Han har de tre sista dagarna varit lite slö men han är ju inte heller den aktivaste briarden normalt.

När han sen var ute och skulle kissa så stod han jätte länge och det bara skvalade.

Och eftersom han haft problem med kisseriet för 2-år sen så misstänkte jag att det var något med det.

Men sen igår strax innan vi skulle åka till mamma för att äta där.

Började han skaka något otroligt så vi tempade honom 40,1hade han.

Så Kent, Linus & Julia åkte till mamma på mat och jag till Strömsholm med Wille.

  

Lång väntan blev det.

Men när han fick komma in blev det röntgen direkt och provtagning.

Satt på dropp och smärtstillande.

För att sen få vänta igen.

Tillslut kom veterinären och sa att vita blodkropparna var 6 gånger så höga mot det normala.

Och att röntgen bilden av buken inte såg bra ut.

Så han skulle stanna över natten för att få mer dropp och smärtlindring.

Och idag skulle dom göra ett ultraljud och ser man inte vad det är där blir det en buköppning.

  

Nu sitter jag bara och väntar på att dom ska ringa.

Har en telefontid idag ang. Digger också.

Så det känns inge roligt alls.

Natten har varit jobbig och som vanligt så sprutar tårarna.


Så kämpa på ÄLSKADE WILLE!!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Catharina

6 april 2010 12:30

Stor kram till dig.....

Catharina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se