BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 11 april 2010

En bra helg!

Av Ulrika - 11 april 2010 20:41

 Mercan han är alltid full av energi och är alltid glad.

Man blir glad bara av att titta på honom.

Det har ju inte varit en rolig vecka för någon här i familjen.

Men helgen har varit desto bättre.

I går blev det lydnadsträning i Avesta för Mercan.

Kent tvättade bilarna och bytte däck så passade vi på att träna där.

Massa folk, hundar, trafik, barn och massa annan störning.

Han hade det lite jobbigt i början.

Men fokuserade ganska fort på vad vi skulle göra.

Så det blev en bra dag för oss.


Idag har vi kört uppletande.

Något Mercan tokgillar.

  

Full fart ut och in med grejerna i en hejdundrandes fart.

Det är en av sakerna jag gillar skarpt med Mercan hans fart.

Körde även lydnad idag fast det blev bara här hemma.


Hade även tänkt att Digger skulle få köra uppletande men det insåg vi inte han skulle fixa.

Han har nog haft lite mer ont idag. Så han har fått lekt med bollen istället.

  

Tror han uppskattade det i alla fall.


Är ju ledig tisdag och Onsdag veckan som kommer så då ska det tränas hund har jag tänkt.

Har ju ett mål för mej och Mercan under våren.

Hoppas bara vi får ha hälsan och klara oss från skador.


 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se