BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

SAKNAR!

Av Ulrika - 23 april 2010 06:41

      Vad man saknar dom som är borta.

Jag tycker för tillfället att nätterna är värst.

Han låg ju alltid där på mina ben med sitt vackra huvud.

  

Mercan vill inte alls ligga i sängen.

Och Mercan har klarat det JÄTTE bra att vara ensamhund.

Det till och med är kanske så att det är jätte nyttigt att han får vara ensam hund ett tag.

Och det är ju inte länge kvar tills Doris kommer hit.


I onsdags stannade jag hemma från jobbet är inte så kul att stå bland kunder och vara helt svullen runt ögonen.

Och om folk säger fel saker börjar man böla.

Så det var skönt att få vara hemma.

I natt har jag fått sova lite bättre och det känns skönt.


Jag är ledig lördag & söndag vilket också känns underbart.

Lördag ska jag försöka ta mej i kragen och träna Mercan.

Söndag blir det att åka och titta på utställningen i Västerås med VÄRLDENS BÄSTA Catharina.

Så glad att ha dej som vän!!!


Är så glad och tacksam över att jag har Mercan också!

  

 Vill passa på att tacka Katarina för du ännu en gång fixat sidan.

Alla snälla vänner som stöttat på olika sätt.

TACK!


Nu har jag bara en önskan att det får vara bra med elände för en lång tid framöver.

För tror inte jag fixar mer nu.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Catharina

23 april 2010 08:51

Jag är glad att ha dig som vän också. Det ska bli så kul att åka på utställning på söndag.

 
Ingen bild

Agneta

23 april 2010 14:27

Förstår att det är både tomt och tungt:( Men det är märkligt vad människan klarar när vi står mitt uppe i det jobbiga. Nu är du och Mercan värda ett härligt år fullt med rolig träning...och tävling;)
Vi ses på söndag, åker också dit o kikar!
KRAM!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se