BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

Molly!

Av Ulrika - 15 juni 2010 21:59

 En underbart trevlig helg var det med trevliga bruttor från Norge här.

Lisbeth och Astrid kom på eftermiddagen på lördagen.

Med sej hade dom pappa Boss och halv syrran Mysti.

Regnade som bara den hela tiden vilket inte var så roligt.

Men vi hade tur med vädret på söndagen i alla fall.

Utställningen var trevlig och Mercan fick en slät 1:a och blev 4:a i öppenklassen.

Boss 2: bästa hane och Mysti 2:a bästa tik.

Lynn var där och ställde ut sin puli och hade då med sej Molly som ska vara här ett tag.

Hon har funnit sej bra men vill inte riktigt leka som Mercan vill men det kommer nog.

     

SÖTA MOLLY!


Idag har vi träffat Katarina ,Tage och Doris till Mercans förtjusning.

Han diggar Doris skarpt.

En trevlig förmiddag.

    


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se