BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Händelserik dag på jobbet!

Av Ulrika - 19 juni 2010 07:44

 Ja, igår hände det saker på jobbet kan man säga.

Det började med att det luktade så konstigt tyckte vi.

Rätt som det var kom polis, brandbilar och ambulans.

Då brann det i ventilationen på jobbet.

Men det var ingen fara luktade bara lite illa.

efter en timme blir det kolsvart.....strömlöst.

Som tur var bara i ca: 10 min.

Det är konstigt att allt ska hända samma dag.


Jag har nu börjat min semester vilket känns jätte skönt efter den här våren som tagit på krafterna.

Ska inte göra något speciellt alls utan bara vara och träna hund.

  

Mercan kommer uppskatta att matte blir hemma mer med honom.


Molly har nu börjat inse att det är ganska kul att leka och busa med den svarta faran.

Dom leker inte i samma tempo som när Mercan och Doris höll igång men dom leker på Mollys villkor förstås!


  

Hon är så söt Molly!!


Mercan är livrädd att Molly ska ta hans mat så han kastar i sej den direkt.

Vilket hans matte uppskattar mycket.

Idag blir det spår och lydnad för grabben och Molly ska jag prova att spåra med också.

  

Molly hälsar till matte Lynn att hon har det bra på kollo!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Agneta

21 juni 2010 12:40

Ja, hon är söt som socker, Molly!!!
Nu när du har semester får du komma ner till V-ås och träna kvällstid!!! Det är en order:) Själv jobbar jag tre veckor till.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se