BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 25 januari 2011

ANORLUNDA PUBLIK PÅ TRÄNINGEN!

Av Ulrika - 25 januari 2011 20:18

  Ja, i söndags åkte jag till Sala på eftermiddagen för att posta bokförings pärmarna till revisorn.

Tog med Mercan för att passa på att träna på en parkering som inte var så hal.

Ställde ut rutan ställde ut en kon och fixade till lite som jag ville ha det.

Då kommer det en polisbil åkandes sakta mot oss.

Och direkt när man ser en polisbil börjar man ju tänka att jag har inte gjort något.

Jag började fundera om att man kanske inte får utnyttja parkeringen...

Dom kör fram vevar ner rutan och frågar om dom får titta lite när vi tränar.

Och jag tror inte jag skulle kunna säga till polisen att nej, det får ni inte.

Så jag sa ja.

Och jätte nervös började vi våran träning och det gick bra.

Efter en stund ropar dom det ser bra ut och åkte.


Så natten mellan söndag och måndag hade jag en konstig dröm.

Polisen kom och tog Mercan från mej och sa att jag hade lärt in rutan fel på honom.

Snacka om mardröm!!


I går däremot fick jag ett glädjande besked att Mercan var frisk inga fästingburna sjukdomar eller annat enligt blodproven.

SÅ HIMLA SKÖNT!

  

Han har växt på sej och blivit en stor och vacker pojke min Mercan!

Han är en kille med massa bus och alltid glad.

Och det smittar av sej för jag blir alltid glad av att titta när han far fram som en tok.

och ofta ser det ut så här!

          

Det är min kille det!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se