BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 19 februari 2011

HOPPLA!

Av Ulrika - 19 februari 2011 09:11

 Ja, hoppla vad det var länge sen nu.

Men så har det inte hänt så mycket här heller.

Vi har varit på kurs för Towa Lindh den 6/2.

Extra roligt att det var tre briarder på den kursen.


  


På jobbfronten har det varit mässa i två dagar i Göteborg och en  en dagars utbildning i Smedjebacken.


Annars tränar vi för fullt inför 2:an som vi snart ska tävla i.

Och inför lägre så klart.

Om bara snön kunde försvinna så man kan börja spåra igen.


  


Igår var det en sån fin dag så förmiddagen gick vi ut på sjön och gick.

En kanon promenad där jag gick i skoter spåren och Mercan springer runt som en galning.


  

Trötta och nöjda båda två.

Eftermiddagen blev det träning i Sala bra med en ny plats och mycket störning.


I morgon ska vi på kurs igen för Towa och hoppas det blir lite mildare tills dess.


På tisdag kommer Doris hit för att vara här i några dagar.

Vilket kommer uppskattas mycket av Mercan.


  


Nästa lördag är det årsmöte för briardklubben och föreläsning av Memea Mohlin.

Så det är också något att se fram emot. 
ANNONS
 
Danz♥

Danz♥

19 februari 2011 09:31

Åh vad söööööt!♥ jag älskar hundar!!

http://danz.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se