BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

NY TJEJ HOS MERCAN!

Av Ulrika - 20 mars 2011 08:57

 Nu har vi Ayla (Woodlooks Just Watch Me på besök hos oss.


  


Då hennes matta och husse är i Israel en månad ungefär.

Mercan är överlycklig som vanligt när det är tjejer runt honom.


  


Vi debuterade förra söndagen i 2:an och det gick inte alls.

Vi fick ihop 109,5 poäng och ett 3:e pris.

Platsläggningen gick JÄTTE bra vilket är det moment jag hatar.

Sen var det inte mycket som stämde den dagen.

Men jag tar på mej allt hade inte varit i form alls och det kände han av.

Men han var glad och full fart och vi fick en 9:a på helheten trots att vi nolla det mesta kändes det som.


Efter prisutdelningen mötte vi upp Susanne och stoppade Ayla i bilen och lyckan var total för Mercan.

Den bästa belöningen han kunde få efter en tävling tror jag.


   När man ser hur lycklig Mercan är av att ha sällskap har vi resonerat fram och tillbaka jag och Kent.

 Och kommit fram till att när rätt valp dyker upp så skaffar vi en till.

För mej är det bara tänkbart med en hane men Kent kan tänka sej en tik.

Så vi får se vad det blir.


Idag ska vi träffa Agneta i det fina vädret för att träna!

Ha en fin söndag alla vänner!

 
ANNONS
 
carita

carita

20 mars 2011 11:37

Klart Merca ska ha en kompis:-) Ni hittar säkert någonting framöver som känns rätt.
Ha en härlig vår.
Kramar från oss i Norr

http://www.svallisens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se