BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

OMGJORD BLOGG!

Av Ulrika - 30 mars 2011 20:15

 Snälla Katarina har gjort om min blogg åt mej och hon är så duktig och får alltid till det.

TACK!

Vi hade en fantastisk helg som var då Olivia var hos oss från lördag eftermiddag till söndag kväll.

Hon är så himla go den ungen.

 

Mercan och Ayla var också helförtjusta i henne.


 

Han är så försiktig Mercan förutom om Olivia har en boll då kan han inte tygla sej.

Så hos moster är det bollförbud.


Vi har haft lite problem i träningen Mercan och jag efter min svacka.

Men nu är vi på G igen.

Och när vi tränade sist med Agneta påpekade hon hur jag sa orden till Mercan.

Och när jag nu har tänkt på det så verkar det ha släppt och jag är som vanligt igen.

Och då tycker han det är SUPER kul.

Så kul så han igår gav mej det största blåmärke jag någonsin haft.

Och i röven eller på skinkan kanske man ska säga.

Så lite jobbigt att sitta då vi hade utbildning på jobbet halva dagen.

Och på träningen i kväll känns det när man går.

Men ett glädje nyp för han tycker så mycket om mej!

 

Det busas en hel del!

Inte lika lekfull som Doris men han är envis Mercan och försöker tills hon ger efter.

Anmält oss till två tävlingar och korning har vi gjort.

Blir en tripp utomlands i vår också vilket ska bli roligt då vi är tre personer som ska boa ihop.


Sen vill jag att all snö går bort så vi kan prova spåra lite för att sen anmäla oss till en lägre tävling.

Det är lite av våra planer och vad vi har för oss!

  Ayla & Mercan


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se