BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 12 april 2011

NU HAR DET GÅTT EN MÅNAD!

Av Ulrika - 12 april 2011 20:51

Då har Ayla varit här i en månad ungefär och i morgon ska hon åka hem.

Tror dom kommer sakna varandra Mercan och Ayla.

Men jag tror hon kommer bli jätte glad att få träffa sin familj igen.

Hon träffade ju sin pappa (Tage) i fredags.

   Tror dom hade ganska roligt!


Mercan och Doris fick så klart också träffas!

Och dom två är så lika till sättet och har så roligt ihop.

          Full rulle hela tiden.

Man blir så glad av att se dom två tillsammans.

Ayla och Mercan leker också en del men inte som Doris och han.


Tage blev varm och hittade ett ställe så klart att kyla ner sej i. I Lördags morse begav jag och hundarna oss iväg till Herrfallet i Arboga för arbets möte med briardklubben.

SUPER ställe med fina stugor och underbar natur.

Roligt och givande möte blev det.

Men man var ganska trött på söndagen jag är inte van att sitta still och det är inget jag tycker om heller;-)


Så morgon dagen blir lite sorglig då Ayla åker hem.

Men vi träffas på söndag igen är det meningen för då ska det vänstervarvas i Västerås.

Och min fantastiska benfixare ska åka med och det blir ju bra för sist hon fixade benan blev Mercan BIR!

Sen har vi massa andra JÄTTE roliga planer Mercan och jag!

Så livet känns toppen just nu!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se