BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 26 april 2011

HÄR HAR DET HÄNT EN DEL!

Av Ulrika - 26 april 2011 07:42

     Ja, här har det varit full fart sen jag skrev sist.

Ayla åkte hem onsdagen den 13/4 och blev över lycklig att träffa sin familj igen.

Och det blev lite tomt här hemma.


Sen var det dags för utställning i Västerås på söndagen och då fick vi träffa Ayla igen och vilken tur att hon blev så glad av att se oss.

Annars hade det känts tråkigt.

Underbara Catharina var med och fixade benan så klart på Mercan.

Tack för en trevlig dag som alltid!!

Massa andra trevliga briardägare träffade vi också och Mercan slutade som 3:e bästa hane

 

Sen har det varit jobb, träning, vaccinering och massa jobb med briardklubben.

Bakat kakor som jag fått mycket gott betyg av alla som ätit dom så det var det värt att göra :-)


I fredags var jag och hjälpte till på MT:t på Waxholm en mycket trevlig dag.

Hemma sent för att sen upp i ottan och jobba både lördag och söndag.

När jag kom hem i söndags från jobbet var Siri, Willy och Babs på väg hit.

Och jag fixade tacogratäng till måndagens MT.

Även den blev mycket uppskattad så än sitter matlagnings talangerna kvar.


Vi gick även banan igår Mercan och jag.

Han blev inte godkänd 204 poäng men 5:a på skotten.

Tycker protokollet stämmer på hur jag uppfattar honom och han är BÄST i alla fall.

Min morsgris.


Så nu är jag ledig i två dagar och det ska tränas för den 7/5 är det dags att tävla igen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se