BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

UNDERBART MED EN GALEN HUND!

Av Ulrika - 16 juni 2011 16:08

Ja, det är underbart att ha sin galna hund tillbaka pigg och glad.

Tror han fick massa mer energi av att vara dålig.

För nu är det mer än full fart och jag älskar det.


Helgen som var åkte jag, Katarina, Doris, Piia och Diesel till Norge för den Norska Briardspecialen.

Mycket trevlig resa och lördag kväll med alla Norska vänner.

Söndagen bjöd på solsken och en mycket trevlig utställningsdag.


Min vackra gosse fick CK men blev ej placerad i championklass.

Men en mycket fin kritik och en glad kille i ringen så jag är nöjd.


Efter utställningen bara det av mot Torsby för att besöka Ingela och Hilda valparna.

För att se om det uppstod kärlek mellan mej och en av grabbarna.

Och det gjorde det ganska fort.

 

En fin grabb som man kände igen på att han hade lite bajs på skinkan så vi kallade honom fri bajsaren.


Hemma igen på måndag kväll tittade Kent på bilderna och vi var helt eniga om att det är den killen som ska flytta hit i början på Juli.

Hade för länge sen bestämt att min nästa hund skulle heta Yapp men han såg in te ut som en Yapp.

Så Husse fick bestämma namn så han kommer kallas Lotus.

Då Kent tyckte jag behövde ett till vrålåk!!

Så nu längtar vi till den dagen vi får hämta hem honom.

 

Mercan och jag har kommit igång med träningen igen och hoppas på att fixa till lägre spår tävlingen i sommar.


Så livet är på topp igen!!"    

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se