BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

SEMESTER!

Av Ulrika - 18 juli 2011 15:33


Ja, då har jag semester i tre veckor.

Inget speciellt inbokat utan bara vara och ta dagarna som dom kommer.

Men fullt upp lär det väl bli i alla fall.

Mercan ska ha sitt och Lotus sitt.

Det busas för fullt här om dagarna.

Har även klickat in Lotus och sitt kan han.


Bära saker är en favorit syssla han har.

   I lördags var Olivia här och sov över till båda killarnas förtjusning.

Mercan var i himmelriket han älskar att vara med Olivia och hon med honom.

Han låg nedanför hennes säng hela natten för att sen när hon vaknade hoppa upp och gosa.

När hon säger åt honom att ligga så lägger han sej på direkten.

Är så roligt att se.

  Du och jag Mercan!!


Lotus märks att han är van med barn och hon är ganska bestämd av sej Olivia.

Så när han blev för hårdhänt tog hon honom i nackskinnet och sa SLUTA.


2,2 Kg har han gått upp på sex dagar och väger nu 9,6 Kg.

Mercan!  

    Tror han tycker det är väldigt roligt att han fått sällskap.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se