BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

DET ÄR INTE LÄTT!

Av Ulrika - 21 september 2011 20:56

   

Nej, livet är inte lätt alla gånger. 

Två älskade hundar har ju lämnat oss och det har varit en mycket jobbig tid.

Och kommer nog vara det länge.

Mer än så kommer jag inte nämna det här i bloggen.


Istället har Bonuz flyttat hit en go, glad och helt underbar kille.

TACK UNDERBARA Ingela för honom!!!

Som fick en mycket stor uppgift när han kom hit.

Att ta hand om oss som var i stor sorg med all sin kärlek.

Och den uppgiften har han tagit på största allvar.


 Vi går på valpkurs, tränarlite smått och är mycket ute i skogen.

Massor med svamp har vi plockat.


Han är en pigg och glad grabb!

Skaffat sej kompisar har han hunnit med.

 Bonuz & syster Doris!


Bonuz & Ester


Dom delade bur ner till Tånga hed och BIV.

Där han var med och var super duktig.

Även om han terrade Tage en hel del med kompostgallren.


Älskar att man killar honom på magen!


  Älskar att bära på allt så det måste man dra nytta av.


      Här är han på sin första tävling för att heja på Ester.

Ser ganska imponerad ut!!


   BONUS  


Och till helgen ska han på sin första utställning där han medverkar i alla fall.

 

       Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka alla för era enorma stöd under denna jobbiga tid.
 
ANNONS
 
mia, love&carma

mia, love&carma

22 september 2011 08:09

Stort lycka till med lilla Bonus det ser ut som ni trivs med varandra.
Det ni har gått igenom är nog höjden av otur i hundvärden :(. Tiden läker alla sår,(till slut gör det det). Ta tillvara på det du har och blicka framåt - och det gör ju du ;-) stor kram till dig Ulrika

http://www.briard.mia-co.com

 
cv services

cv services

14 december 2011 11:48

It must be take a lot of time for preparing to competitions. Some people ask about help.

http://cv-writing-services.org.uk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se