BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

IBLAND UNDRAR MAN ÄR DETTA SANT???

Av Ulrika - 11 oktober 2011 20:55


Ja, ibland undrar man om man drömmer eller om det verkligen är sant att denna underbara hunden Bonuz är min.

  Men så är det väl att alla tycker att sin hund är helt fantastisk och underbar.

Och det har alla mina/våra varit.

Men han är helt olik dom andra och helt fantastisk.


Han är verkligen mitt lyckopiller.


Och det har ju visat sej att två olika domare tycker som mej att han är väldigt fin!!


Ja, debuten gjorde vi på en SBK utställning i Lindesberg den 24/9.

Domare: Benny Blid 

Och så här skrev han:

Välbalanserad valp. Bra huvud & överlinje. Tillr kropp för åldern. Bra benstomme.Normala vinklar bak. Rör sej väl. Bra pälsanlag.

BIR & BIS-4.

 

Helgen efter var det en SBK utställning i Västerås den 2/10.

Domare: Ann-Marie Meland.

Och så här tyckte hon:

En välbyggd hane m bra prop. Vacker resning. Bra skalle & nosparti. Mörka välformade ögon. Mkt vacker hals och rygglinje. Bra bröstdjup. Bra förbröst. Mkt bra bakställ. Står välbalanserat. Vägvinnande steg. Bra pälskvalite.

BIR

          Och igår hade vi avslutning på valpkursen.

Och ska få vara med i en träningsgrupp som i vinter ska träna innomhus i Smedjebacken en dag i veckan.

Det ser vi fram emot. 


I söndags var vi till Surahammar och träffade några som vi tränade lite med och fick SUPERTIPS med apporteringen.

Eller som jag kommer ha nytta av i apporteringen.


För som sagt han är väldigt olik dom andra jag har tränat med.


Men han är helt underbar!!!

Och det är ju klart med en mamma som

Hilda!!

   


Och en pappa som

Marshall För med dom föräldrarna blev jag så här!!

WOODLOOKS LOVE OF MY LIFE!!

Bonuz     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Majzan

11 oktober 2011 21:48

Med namnen han fått kan det bara bli bättre :-)
Lycka till med utställningar å kurser!

 
Siv o Woodlook's guttene

Siv o Woodlook's guttene

15 oktober 2011 09:11

Grattis til de fine resultatene med lille Bonuz :)
Han ser fremdeles like bedårende ut og jeg tror han blir ganske lik sin halvbror i "skinn og sinn" ;)
Stor klem til dere fra oss i Skien!!!

http://eiketun.wordpress.com

 
paper writing service

paper writing service

14 december 2011 11:16

Your dog is very smart. I think that you won a lot of competitions.

http://essaywritingservices.org/index.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se