BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 9 januari 2012

BAKÅT-FRAMÅT!

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

   

Ja, en summering av mitt eller vårat år.

Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter.

Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv.

Och det får räcka med den kommentaren av det.

Men en sak vill jag säga i och med det och det är….

Att i alla svårigheter vet man vilka som verkligen är ens vänner.

Utan alla er vet jag inte om jag orkat eller hade velat fortsätta med hunderiet.

Några vänner försvann och några blev banden mycket starkare med.

Jag är väldigt glad och tacksam att Bonuz fanns kvar och att jag fick förtroendet att förvalta
honom.

Allt stöd, uppmuntran och att ni orkade lyssna på mitt ältande.

TACK ALLA NI!!!!

Och ni vet vilka ni är.

 


Ja, Bonuz han är
verkligen vad han heter.

Woodlooks Love Of My Life (Bonuz)

Han är kärleken I mitt liv och en riktig Bonuz.

 

Vi har hunnit med en del saker i alla fall under dom 5 månaderna han bott här.

Vi har varit på 4-utställningar
vilket resulterade i 3-BIR, 1-BIM, BIS-4.

Mycket nöjd med dom resultaten.

 

Sen har vi börjat på med lydnadsträning och lite spår.

Och eftersom jag har sånt flyt med det mesta när det gäller hundarna.

Så blev det en operation på Bonuz den 30 november.

Då dom opererade bort analsäckarna så han slipper besvären från dom.

Men det var en pärs kan jag lova.

   

Fast nu är det nytt år med nya utmaningar och massa nya möjligheter.

En hel del roliga saker är redan inplanerade och hoppas det blir många fler.

Och året har börjat SUPER!!

En träff i Askersund med några Briarder och deras mattar.

En tränings dag i Kungsörshallen men glada hundägare.

Och en mycket duktig Bonuz.

Vi tränar även Smedjebacken inomhushall på söndagar.

Så jag har bestämt att 2012 ska bli mitt och Bonuz år.

Jag har även från sagt mej kassörs uppdraget åt briardklubben från och med årsmötet.

Men kommer vara aktiv i klubben på andra sätt som jag tror passar mej och min tid bättre.

Ja det var en liten summering och lite hur våran framtid ser ut.

Var rädda om det ni har för ni vet inte hur länge ni får ha det kvar!!

KRAM!

 

 
ANNONS
 
Siv o Woodlook's guttene

Siv o Woodlook's guttene

12 januari 2012 19:15

Oj, oj, oj så flott Bonuz er blitt!!!!
Gleder meg til å se ham - han kommer til å bli like vakker som sin "halvbror" ;)
Ett nytt og bedre år ønsker vi dere!

http://eiketun.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 11 oktober 2011 20:55

  Ja, ibland undrar man om man drömmer eller om det verkligen är sant att denna underbara hunden Bonuz är min.   Men så är det väl att alla tycker att sin hund är helt fantastisk och underbar. Och det har alla mina/våra varit. Men han är hel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se