BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

"WOODLOOKS LOVE OF MY LIFE"

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36


Ja, han är bara så underbar min Bonuz.

Och har två så passande namn!


   

Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist.

Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris.

Och där blev han BIR och BIG-1.

Om jag var stolt och mallig kan ni gissa!!

Och så här skrev domaren Jan Eriksson om honom....


Välväxt 9-månaders hanvalp, utm huvud,Bra nosparti o bett, bra hals, utm överlinje, välutv bröstkorg, normalt vinklad fram o bak, utm benstomme o tassar, rör sej lätt o ledigt, bra päls.


Det är min kille det!!

   

Och att vi var i ett jätte trångt ridhus brydde han sej inte ett dugg om.

Kan inte beskriva i ord hur lycklig denna hund gör mej.

Träningen går framåt och han blir bara mer och mer fokuserad på matte och inte allt annat runt ikring.


Vi har en spännande tränings helg att se fram emot i april också.


   

Och något som värmer väldigt mycket är när alla snälla fantastiska personer talar om hur fin och trevlig han är.


Jag har tänk många gånger kan jag lova att undrar vad jag hade gjort och varit om inte denna fantastiska gosse flyttat hit.

"LOVE OF MY LIFE" 

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

15 februari 2012 18:57

Han ÄR ju fin Ulrika, helt otroligt fin!
Så glad för din skull, att du fick en sån fin kille. Det är du verkligen värd!!!

KRAM KRAM Susanne med flock...

http://woogiebox.cybersite.se

 
Siv o Woodlook's guttene

Siv o Woodlook's guttene

15 februari 2012 20:09

Såååå fin Bonuz ser ut Ulrika :)
Håper vi sees til helgen, sånn at jeg får treffe ham "live" -
og deg ;)
Klemmer til dere!

http://eiketun.wordpress.com

 
Jeanette & Fernando

Jeanette & Fernando

15 februari 2012 21:02

Förstår det och han är super gla att ha dig! Sen är han ju bedårande det läckra prakt paketet! Jag är mycket imponerad över all päls ...så man blir lite avis ;)...Kram Jeanette 6 Fernando

http://heslabyfernando.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Av Ulrika - 11 oktober 2011 20:55

  Ja, ibland undrar man om man drömmer eller om det verkligen är sant att denna underbara hunden Bonuz är min.   Men så är det väl att alla tycker att sin hund är helt fantastisk och underbar. Och det har alla mina/våra varit. Men han är hel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se