BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 23 maj 2012

SVENSK BRIARD JUNIORVINNARE-2012

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13


Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK.

Och slutade som BIM junior.

Min fina kille!

Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.

 Och hur otroligt glad jag blir för alla kommentarer och grattis hälsningar.

Det värmer så otroligt mycket när folk kommer fram och talar om hur fin dom tycker att han är.

 

   För mej är han den vackrast i hela världen och älskar honom av hela mitt hjärta.

Och det hade jag naturligtvis gjort om han kommit sist också.

 

Det var en mycket trevlig dag med massa trevliga briardägare.

Ja, naturligt vis fler trevliga utan briard också.


Men det är nog sista gången jag åker och ställer hund ny opererad i alla fall.

Men glädjen och att jag är så vansinnigt tokig i denna underbara kille gör att jag tycker det var värt den smärta jag fick.


Nu ska vi ta tag i träningen på allvar igen efter en period med lite mindre av den varan.

För som sagt han är inte bara vacker han kan vara en duktig hund också.


JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN BONUZ!! 

 
ANNONS
 
Siv o Lennox

Siv o Lennox

25 maj 2012 23:45

GRATTIS til "lillebror" sin bravur i ringen - det var utrolig morsomt for dere begge ;)
Nå får vi håpe det går like bra for Lennox'en i helgen :)
Ha en fortsatt flott pinsehelg!

http://eiektun.wordpress

 
Silvia

Silvia

21 juni 2012 17:57

Fin blogg :)

http://slm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått. Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade. Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0. Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.  Sen hade jag...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Av Ulrika - 11 oktober 2011 20:55

  Ja, ibland undrar man om man drömmer eller om det verkligen är sant att denna underbara hunden Bonuz är min.   Men så är det väl att alla tycker att sin hund är helt fantastisk och underbar. Och det har alla mina/våra varit. Men han är hel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se