BONUZ & JAG!

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

ETT ÅR MED BONUZ!

Av Ulrika - 5 augusti 2012 16:52

 Tänk så fort det här året med Bonuz har gått.

Och vi har gjort massor som vanligt sen sist jag bloggade.

Den 29/5 var vi och röntgade höfter och armbågar med resultatet HD B/B och ED 0.

Alltid lika jobbigt innan svartet kommer.

 Sen hade jag två veckors semester och då hade vi Tage & Doris här när Katarina var iväg och solade och passade på att förlova sej.

En utställning i Avesta med spöregn avverkade vi i juni....


Och den 13/7 bar det av till Ingela i Torsby för att lördag & söndag åka på utställning i Norge på Vålerbanan.

Lördagen fick han excellent och vann juniorklassen.

Men på söndagen slog han till med excellent, CK och slutade som 2:a bästa hane med cert.

 

Den 18/7 var det dags igen för utställning och denna gången i Köping.

Där jag även fick äran att visa fina Myra..

Excellent vann juniorklassen med CK blev Bonuz resultat.

   

Vi ställde även i uppfödarklass och fick HP och vann.

Vi stannade ej till finalen.


Sen kommer vi till det roliga MH i Forshaga den 28/7.

Mycket nöjd och stolt över min gosse.

 

     

Jätte roligt att träffa några av syskonen och deras mattar & hussar.

Och att få träffa Bonuz farmor som kommit ända från Polen.


Söndagen var det utställning i Ransäter.

Bonuz excellent vann juniorklassen med CK.

Gerda (Bonuz syster) slog till och blev BIM!!

         

I avelsklassen i finalen var Sofia så snäll och tog Bonuz då min hand inte ville vara med.

Och dom slog till och blev BIS 2:a.

 


Det var en summering om vad som hänt här!

Vi har även haft två jobbiga årsdagar....Lotus & Mercan   

ÄLSKADE och SAKNADE!! 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 23 maj 2012 11:13

  Tänk så roligt att min lilla skrutt gick och vann junior klassen enda junior hanen med CK. Och slutade som BIM junior. Min fina kille! Det går inte att beskriva glädjen och hur glad jag är.  Och hur otroligt glad jag blir för alla komm...

Av Ulrika - 1 maj 2012 09:13

   Ja, så är det att han är BÄST Bonuz i mina ögon. Han passar oss och är perfekt. Snart blir han 1-år och snacka om att tiden går fort.      Full fart är det oftast på killen samtidigt som han är otroligt snäll och kärleksfull.   Och ...

Av Ulrika - 15 februari 2012 18:36

  Ja, han är bara så underbar min Bonuz. Och har två så passande namn!       Som vanligt har det hänt massor sen jag skrev sist. Han har hunnit vara på en inoff utställning i helgen som var i Örebo ihop med halv syrran Doris. Och där b...

Av Ulrika - 9 januari 2012 20:48

    Ja, en summering av mitt eller vårat år. Många roliga trevliga minnen, resor , möten av nya människor, utmaningar och möjligheter. Sen kommer vi till det mindre roliga och jag tror det är det värsta jag upplev i mitt liv. Och det får räc...

Av Ulrika - 11 oktober 2011 20:55

  Ja, ibland undrar man om man drömmer eller om det verkligen är sant att denna underbara hunden Bonuz är min.   Men så är det väl att alla tycker att sin hund är helt fantastisk och underbar. Och det har alla mina/våra varit. Men han är hel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se